Kelopeukalon tarina

-Tarinani -

  • Jari Syrjämäki, Masku

  • Isä, aviomies

  • Kotoosin Etelä-Pohojammaalta Seinäjoelta, notta!

  • Teknisen käsityön lehtori Maskun kunnalla vuodesta 2001, yrittäjä vuodesta 2006, puuseppä, motoristi, golffari, "suoraselekäänen ja sanojensa mittaanen Etelä-Pohojalaanen kloppi syntymävuoresta 1973!"


-Kelopeukalon tarina-

Kelopeukalo on syksyllä 2006 Varsinais-Suomeen Maskuun perustettu käsityöyritys. Valmistan yksilöllisiä ja laadukkaita puutuotteita kotiin, vapaa-aikaan ja yrityksille. Materiaaleina käytän kelohonkaa, vanhaa harmaantunutta ladonseinälautaa sekä heinäseipäitä. Käsissäni taipuvat myös kaikki tunnetut suomalaiset ja ulkolaiset puulajit aina koivusta katajaan ja tammisiin lankkuihin. Tuotteeni sopivat mainiosti tuomaan tunnelmaa ja hyvää mieltä omaan kotiin, hyvälle ystävälle tai yrityksen yhteistyökumppanille.

Kelohonka mielletään hyvin usein Suomen lappiin ja tätä harmaata vanhusta arvostetaankin sen harvinaisuutensa vuoksi.

Vanhat, jopa yli 100-vuotiaat, harmaat ladot ja heinäseipäät ajatellaan usein kuuluneen Etelä-Pohjanmaan alati alaville lakeuksille.

Ihmisten arvostus ja tarve yksilöllisiin huonekaluihin lisääntyy vuosi vuodelta. Juuri sinulle valmistelulla huonekalulla, oli se sitten pieni penkki tai suuri ruokailupöytä, on aina mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan sen äärellä aikaa viettäville ihmisille. Yksilöllisen huonekalun paras puoli onkin, että sen tarina kasvaa vuosi vuodelta ja sukupolvelta toiselle. Mittojen ja muiden mieltymysten mukaan valmistettu huonekalu on pitkäikäinen ja korjattavissa, mikäli se kohtaisi huononkin päivän.

Näiden ajatusten myötä haluan tarjota kaikille mahdollisuuden saada ripauksen näitä mielikuvia ja tarinoita omaan kotiin. Anna kotimaisen ja käsintehdyn käsityötuotteen jakaa arkesi tarinaa! Se arvostaa sinua, perhettäsi ja ystäviäsi, joka hetki, vuoden jokaisena päivä! Eikä mikään ihme, sillä onhan se yksi perheesi jäsenistä :)

Tervetuloa tutustumaan yritykseni tuotteisiin!

Jari Syrjämäki


InstagramFacebook